Uzaktan Eğitim Süreci Hakkında
1- 2022-2023 Akademik Yılı Bahar dönemi dersleri 27.02.2023 Pazartesi günü itibariyle uzaktan eğitim yöntemiyle başlayacaktır. Uzaktan eğitim, okulumuz programlarındaki tüm dersler (teorik/teorik+uygulama) için geçerlidir. 2023 Nisan ayında Yükseköğretim Kurulu'nun değerlendirmesi sonucunda uzaktan eğitim kararı tekrar değerlendirmeye alınacaktır. 

2- Ara sınavların 10-14 Nisanda yüz yüze olarak yapılması planlanmaktadır. Değişiklik olması durumunda tekrar bilgilendirme yapılacaktır. 

3- Uzaktan eğitim yoluyla verilecek olan derslerimiz OBS'de görünen ders programlarına uygun olarak TEAMS üzerinden gerçekleştirilecektir.

4- Depremden etkilenen veya birinci derece yakını bu illerde ikamet eden öğrencilerimiz için durumlarını belgelendirmek suretiyle katkı payı ödeme süreci 18 Mayıs'a kadar ertelenebilecektir.

5- Uzaktan eğitim sürecinde gerekli iş ve işlemlerin yürütülmesi açısından kurumumuzun resmi mail adresi (shmyo@karabuk.edu.tr) üzerinden OBS'de kayıtlı mail adresinizi kullanarak iletişim sağlayabilirsiniz. OBS'deki bilgilerinizi güncel tutmanız önemle rica olunur.