Bölüm Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri MYO
Bölüm Başkanları Toplantısı

Yüksekokulumuzda, bölüm başkanlarının katılımıyla 11.10.2024 tarihinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Durdane YILMAZ GÜVEN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mert UYSAL, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Seliha Seçil BAYRAM, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Bekir KORKMAZ, Dişçilik Hizmetleri Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Derya ÇINAR, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Sevil ÖZTAŞ ve Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet TANKÜL katıldı.

Toplantıda, bölüm başkanları tarafından Yüksekokul Müdürü Dr. Durdane YILMAZ GÜVEN’e bölümlerin mevcut durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Bölümlerde görevli akademik personelin dilek ve temennileri iletildi.

Yüksekokul müdürlüğünün bölümlerden beklentileri aktarılarak, önümüzdeki dönem için planlamalar üzerinde duruldu. Ayrıca, yaklaşan Sağlıkfest hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Toplantı Görseli