ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!! 2018-19 Güz Dönemi Final Programı Güncel (01.01.2019)
2018 - 2019 Güz Dönemi Final programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. İlgili öğrencilerimiz, sistemde yaşanan bazı aksaklıklar sebebiyle OBS sisteminde ve web sitesindeki tabloda sınav tarihleri ve saatleri arasında tutarsızlık görülebilmektedir. Bu durumu farkederseniz lütfen her zaman Meslek Yüksekokulumuzun web sayfasında açıklanan tarihleri ve saatleri dikkate alınız.

Güncellenen dersler sadece derslik ve saat olarak güncellenmiştir. Bunun dışında sınavların günleri aynıdır. Excel tablosunda kırmızı renkli gördüğünüz hücreler güncelleme yapılan alanları göstermektedir.

Lütfen sınav takviminde oluşabilecek değişiklikler için de web sitemizdeki duyuruları takip ediniz. 

2018 -2019 Güz dönemi (ortak dersler olan AIT, TUR, YDL dersleri DAHİL) uygulanacak olan Final sınav programı için tıklayınız.

Ortak dersler ile ilgili, öğrencilerimiz sınav salonunu ararken listeden öncelikle bölümünü daha sonra da dersin hocasının adını seçip listede ilgili sınavın doğru sınav bilgilerini görebilirler.  Örneğin 1.öğretim İlk ve Acil yardım öğrencisi AİT ders bilgilerini öğrenirken ilk olarak bölümünün geçtiği sekmeyi bulur. Daha sonra bu sekmeler birden fazla ise ikinci olarak bu öğrenci o dersi hangi hocadan alıyor ise o sekmeyi seçer ve sınav saatini ve yerini doğru bir şekilde öğrenmiş olur.